Tuesday, May 24, 2016

n35 hard reset


Az n35 újraindítása
Elõfordulhat, hogy újra kell indítania a kézi számítógépet, ha a készülék nem rgál a képernyõn szereplõ gombokra.
Normál újraindítás (soft reset) elvégzése
Ezzel a módszerrel újraindíthatja a kézi számítógépet. Ugyanolyan, mint a személyi számítógépnél a rendszer újrabetöltése. Minden korábban bevitt és elmentett adat megmarad a normál újraindításkor.
A normál újraindítás végrehajtásához:
A toll hegyével finoman nyomja meg a kézi számítógép alján található mélyedésben elhelyezett Reset gombot. Teljes újraindítás (hard reset) elvégzése
Teljes újraindítás esetén minden elmentett adat, vagy program törlõdik a kézi számítógéprõl. Soha ne végezzen teljes újraindítást, kivéve, ha a normál újraindítás (soft reset) nem oldotta meg a problémát. A következõ ActiveSync mûveletnél visszatölthet a kézi számítógépre minden olyan adatot, amit korábban személyi számítógépével szinkronizált. A teljes újraindítás végrehajtásához:
A toll hegyével tolja a kézi számítógép alján található Reset kapcsolót balra (a) majd vissza jobbra (b).
MEGJEGYZÉS: Amikor teljes újraindítást végez, a formátumok, preferenciák, és minden korábbi beállítás (beleérte a dátum és ido beállítást is) visszaáll a gyári alapbeállítás szerinti értékekre. Minden adat, felvétel, és bevitt információ elvész a csak olvasható memóriában (ROM) tárolt adatok kivételével.

No comments:

Post a Comment