Tuesday, May 24, 2016

c530 Hard Reset


Az c500 sorozatú készülék alapállapotba állításaElőfordulhat, hogy alapállapotba kell állítani a készüléket, ha nem rgál a képernyőn megjelenített gombok megérintésére.Szoferes újraindításSzoferes újraindításnál az c500 sorozatú készülék rendszere a számítógépekhez hasonlóan újraindul. A szoferes újraindítást követően megmarad az összes adatrekord és bejegyzés.Szoferes újraindítás végrehajtása:Az érintőceruza hegyével finoman nyomja meg az c500 sorozatú készülék jobb felső nyílásában látható Reset gombot.

Vigyázzon a ceruza hegyévelHardveres alapállapotba állításA hardveres alapállapotba állítással törlődik az c500 sorozatú készüléken tárolt összes adatrekord és bejegyzés. Kizárólag abban az esetben végezze el a hardveres alapállapotba állítást, ha szoferes újraindítással nem tudta megoldani problémáját. A következő ActiveSync adategyetési művelet során helyreállíthat minden olyan adatot, amelyet előzőleg a számítógépén szinkronizált. A következő módon végezheti el a hardveres alapállapotba állítást:Nyomja le, és tartsa lenyomva az c500 sorozatú készülék Today és Messaging (a) gombjait.Miközben nyomva tartja a Calendar és a Contacts gombot, az érintőceruza hegyével nyomja meg finoman az c500 sorozatú készülék jobb felső nyílásában (b) látható Reset gombot.
MEGJEGYZÉS: Hardveres alapállapotba állításkor az összes formátum, egyéni és egyéb beállítás, így a dátum és a pontos idő is visszaáll a gyári alapértékekre. A ROM-on tároltak kivételével törlődik az összes adatrekord és bejegyzés.

No comments:

Post a Comment